BejelentésNyuszi-lak Törpenyúl Tenyészet- Miskolc
Oroszlánfejű és teddy törpenyuszik birodalma

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Mitől más ez a tenyészet?

 

Miben tudunk újdonságot, a megszokottól eltérőt nyújtani?


1. Nem célunk a "nyúlgyártás", nem a mennyiség, hanem a minőség számít! Szeretettel fordulunk a nyuszik felé, társ állatként, házi kedvencként bánunk velük. Számunkra ez öröm, hobbi, amit szívesen és boldogan csinálunk.

2. A nyuszihoz mindenkit ellátunk a megfelelő információkkal, a nyuszik életmódjára, etetésére, gondozására való tekintettel. A nyuszi vétele/örökbefogadása után is bármikor keress minket, bármilyen kérdésed van! Ránk mindig számíthatsz!

 

(Freddy nyuszibaba)

3. A nálunk vásárolt/örökbefogadott nyuszik estében élethosszig tartó ingyenes szolgáltatásokkal szeretnénk kedveskedni az új gazdiknak. Ezek pl: kozmetika (körömvágás, fésülés, nyírás adott esetekben), életmód és egészségi tanácsadás.

 

4.Egészséges és genetikai hibáktól mentes nyuszik tenyésztését tartjuk szem előtt mindenkor.

5. A tőlünk kikerülő kis nyuszikat kézhez szoktatva, szobatisztaságra előnevelve adjuk át, illetve jó gazda módjára a legjobb tudásunknak megfelelően látjuk el őket.

6. Szem előtt tartjuk a megelőzés elvét, tehát mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a betegségeket megelőzzük, de ha már megtörtént a baj, minden esetben szakszerű orvosi segítséget veszünk igénybe.

7. Szeretnénk segíteni olyan civileknek, civil szerveződéseknek, akik nyuszikat mentenek, melyet a nyuszik szeretete motivál. Ezt elsősorban ideiglenes befogadással, vagy megjelenési felület rendelkezésre bocsátásával teszem.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!